ΑΝΩΔΥΝΗ LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟ SOPRANO ICE PLATINUM

Για Νυχάκι

Η πιο σύγχρονη μέθοδος αποτρίχωσης με laser ονομάζεται Soprano ICE Platinum της εταιρείας Alma Lasers και τώρα βρίσκεται και στη Λαμία. Η κεφαλή συνδυάζει ταυτόχρονα τρεις διαφορετικές τεχνολογίες laser για βέλτιστα αποτελέσματα.
H θεραπεία αποτρίχωσης με laser Soprano Ice Platinum εστιάζει σε διαφορετικά βάθη του δερματικού ιστού καθώς και σε διαφορετικές ανατομικές δομές εντός του θύλακος της τρίχας. Η «δύναμη των τριών» αποτελεί την πλέον σύγχρονη και ασφαλή θεραπεία ολικής και μόνιμης αποτρίχωσης, συνδυάζοντας το επίπεδο απορρόφησης και διείσδυσης τριών διαφορετικών μηκών κύματος με την κάλυψη και την άνεση της θεραπείας που προσφέρει το διοδικό laser

gen 1

Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη και ενδείκνυται για όλους του τύπους δέρματος. Μπορούμε πλέον να κάνουμε θεραπεία όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και σε μαυρισμένα δέρματα από τον ήλιο ή από solarium.

  • Τεχνολογία Alexandrite
  • Τεχνολογία Diode
  • Τεχνολογία YAG

Θεραπεία Τριπλής Στόχευσης
Ταυτόχρονη στόχευση των 3 κυρίων δομών του θύλακα της τρίχας σε 3 διαφορετικά βάθη εντός του δέρματος, για πλήρη και αποτελεσματική αποτρίχωση.

Για όλους τους Τύπους Δέρματος και Τρίχας
Εξαιρετικά αποτελέσματα για ανοιχτόχρωμα, σκουρόχρωμα ή μαυρισμένα από την ήλιο δέρματα, όπως επίσης για χοντρές ή λεπτές τρίχες.

Σχεδόν Ανώδυνη
Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη (χωρίς αναισθητικές κρέμες ή άλλη προετοιμασία).

Γρήγορη και Ασφαλής
Οι συνεδρίες θεραπείας είναι γρήγορες ακόμη και για μεγάλες περιοχές. Κατατάσσονται επίσης στις πιο ασφαλείς.

Χωρίς Χρόνο Αποθεραπείας
Μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην καθημερινότητα σας.

gen 3

Κατάλληλη για Κάθε Σημείο του Σώματος
Ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες ή δυσπρόσιτες περιοχές όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και η γραμμή μπικίνι.
Κατάλληλη για κάθε ηλικία
Η συγκεκριμένη θεραπεία ενδείκνυται και διασφαλίζει μόνιμο αποτέλεσμα σε άτομα κάθε ηλικίας!
Ιδανική για άνδρες
To Soprano Ice Platinum laser εγγυάται ολική εξάλειψη της τριχοφυΐας και από το πιο δασύτριχο ανδρικό σώμα.

MEN TOO

Το Soprano ICE Platinum συνδυάζει το όφελος των τριών αποτελεσματικών μηκών κύματος της αποτρίχωσης (Alexandrite, Diode & YAG), στοχεύοντας επιφανειακά αλλά και σε βάθος, ο πόνος είναι λιγότερος και η θεραπεία καθίσταται αποτελεσματική σε όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας!

Perfect legs

Laser αποτρίχωση με διοδικό λέιζερ: ασφάλεια

Η σύγχρονη τεχνολογία του διοδικού λέιζερ διαθέτει το σύστημαICE™ που ψύχει την περιοχή για μεγαλύτερο διάστημα σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές laser. Με αυτό τον τρόπο η λέιζερ αποτρίχωση είναι ανώδυνη και αποτρέπεται κάθε πιθανότητα εμφάνισης εγκαύματος.Βέβαια, μετά την συνεδρία ο γιατρός θα απλώσει αντηλιακό στην περιοχή που υποβλήθηκε στην αποτρίχωση με λέιζερ, ακόμα κι αν το δέρμα δεν είναι τραυματισμένο.

Σύμφωνα μάλιστα με κλινική μελέτη στην οποία έγινε σύγκριση ενός συμβατικού λέιζερ Αλεξανδρίτη και του διοδικού λέιζερSopranoICE™(που ενσωματώνει μήκος κύματος Αλεξανδρίτη), φάνηκε πως και τα δύο ήταν εξίσου αποτελεσματικά αλλά η μέθοδος SHR του διοδικού λέιζερ ήταν η ασφαλέστερη για όλους τους τύπους του δέρματος όλο το χρόνο.

Πόσο αποτελεσματική είναι η αποτρίχωση με διοδικό λέιζερ;

Όπως έδειξαν κλινικές μελέτες στο τμήμα Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας του Πανεπιστημίου Leipzigστη Γερμανία, χάρη στον συνδυασμό 3 μήκων κύματος και χαρακτηριστικών των 3 τεχνολογιών λέιζερ, το Soprano ICE™είναι αποτελεσματικό σε ένα ευρύτερο φάσμα περιστατικών και καλύπτει ακόμα και την σκούρα επιδερμίδα ενώ αντιμετωπίζει και πιο λεπτές τρίχες.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την περιοχή όπου εφαρμόζεται το λέιζερ (π.χ.αν είναι ορμονοεξαρτώμενη χρειάζονται περισσότερες επισκέψεις), τον φωτότυπο του δέρματος, την συνέπεια στα καθορισμένα ραντεβού αποτρίχωσης κ.ά. Όπως έχει αναφέρει, κατόπιν κλινικών μελετών, ο καθηγητής UwePaaschτου Πανεπιστημίου Leipzigστη Γερμανία, συνήθως απαιτούνται 4-6 συνεδρίες για να εξαλειφθεί το 85% της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας (The European Aesthetic Guide, 2014).

wanna treat yo' self?

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται αποκλειστικά με ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας 22310 51552 διότι για μας αξίζετε την αποκλειστικότητα μας!

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ